Reis

3 x tips voor leuke dingen doen in Londen

1min

Tringggg! Londen is calling you! En zegt je dat er meer leuke dingen te doen zijn dan de typische toeristische highlights. Skip gerust de Big Ben, rode dubbeldekkers, warenhuis Harrods of Buckingham Palace en ga voor de volgende drie tips.

London Eye: bewegend terras

Een reuzenrad op de kermis is meestal maar suf (tenzij je in een aflevering van Bottom zit). Who cares dat je de kerktoren van het durp eens van dichtbij ziet. Maar een half uur durend tripje in een van de grootste reuzenraden ter wereld, dáár kun je best in het openbaar voor uitkomen, dat wordt vast een mooie selfie. Sowieso is het lekker om een picknick op grote hoogte te houden of een half uur even helemaal niks te hoeven doen in deze drukke stad. Meer info op: London Eye.

Fietstocht: stoeffen dat je het wél kunt 

De toeristen in Amsterdam bakken er niks van. Laat jij in Londen even zien hoe het heurt. Boek een trip en als je wilt zelfs met een Nederlandse gids. Doe bijvoorbeeld de London Highlights Fietstour (via Baja Bikes) en fiets in 2,5 uur langs onder andere de Big Ben en de andere verplichte nummers. Check Baja Bikes fietsverhuur.

Kew Gardens: niet alleen voor je oma

Botanische tuinen zijn niet voor niets ooit uitgevonden; ze brengen je tot rust. Doe eens gek en verlaat het centrum, op naar de Royal Botanic Gardens in Kew. Wandel romantisch tussen de exotische planten en mooie bouwwerken. Als het regent schuil je in de Palm House, een soort van mini-jungle in een serre. Knus! Kijk op Kew Gardens voor info.

 

 

 

 

Facebook Comments