Experts

5 x handige reis apps

2min

Toe aan vakantie? Download deze vijf handige reis apps en je bent klaar om te gaan!

1. Skyscanner

Handige reisapps Skyscanner
Deze app zoekt de goedkoopste vluchten naar de bestemming van je keuze. Je ticket boek je uiteindelijk gewoon bij de airline of de vliegticketsite zelf, dus je betaalt geen boekingskosten. (Skyscanner: Gratis voor iPhone & Android.)

2. Vocre

Handige reisapps Vocre
Een vertaal-app, zodat je bijvoorbeeld niet per ongeluk rat of hond besteld ergens in een restaurant in Azië. Of zodat je de weg kunt vragen, of gewoon een gezellig gesprekje kunt voeren met locals. Je typt in je eigen taal, de app vertaalt het en kan het zelfs uitspreken. Vooral dat laatste is heel handig!
(Vocre: € 4,99)

3. 360 Panorama

Handige reisapps 360 Panorama
De naam zegt het al: met deze app kun je prachtige panorama pics maken. 360 Panorama maakt meerdere foto’s achter elkaar, en tovert die vervolgens om tot één shot. Het resultaat kun je bekijken in de 3D-viewer. Of gewoon plat en dan kun je alles om je heen, van boven tot onder bekijken. Werkt zoveel mooier en beter dan de panorama stand op je mobiel!
(€ 1,99)

4. ToiletFinder

Handige reisapps ToiletFinder
In hoge nood? Deze app stuurt je met een database van ruim 60.000 toiletplekken wereldwijd direct de goede kant op. En kom je een toilet tegen dat nog niet in de app staat? Voeg hem dan toe, wie weet wiens redder in nood je daarmee wordt! #Karma.
(ToiletFinder is gratis voor iPhone & Android.)

5. Genius Travel

Handige reisapps Genius Travel
‘Jij bepaalt de prijs, Genius zoekt de reis’, is de slogan van Genius Travel: een app waarmee je niet op bestemming, maar op prijs zoekt. Zo weet je zeker dat er iets tussen zit binnen je budget. Met deze app kun je zowel zoeken naar vluchten, hotels en appartementen, als naar de beste autoverhuur-deal.
(Gratis voor iPhone & Android.)

Facebook Comments