Lifestyle

5 x slapen in Kaapstad

2min

WAW tipt je de leukste logeeradressen in Kaapstad, voor elk budget.

 


1. In Awe Stays

In Awe Stays

Een verborgen parel, met prachtig uitzicht op de Tafelberg, midden in het centrum van Kaapstad. In Awe Stays is een boetiekhotel met vijf heel verschillende accommodaties (zoals een loft, een country cottage of een studio), waar je warm welkom geheten wordt door de hartelijke gastvrouw Doreen en labrador Ginger.
Prijs: vanaf 60 euro per nacht.
www.inawestays.co.za

 

2. Once

Once Cape Town

Once is een bugettair verantwoord hostel en coole hang out in één: het vormt namelijk een geheel met bar/restaurant Yours Truly. De beste plek om hipsters te spotten in town. Gevestigd in het hart van hot en happening Kloof Street.
Prijs: een dorm boek je vanaf 9 euro per nacht.
www.onceincapetown.co.za

 

3. Blackheath Lodge


Blackheath Lodge Cape Town

Zit je liever dichter bij de zee? Logeer dan in het fancy boetiekhotel Blackheath Lodge (met zwembad!) in de wijk Sea Point. Reserveer wel tijdig want dit hotel is populair en lang van tevoren volgeboekt.
Prijs: vanaf 90 euro per nacht.
www.blackheathlodge.co.za

 

4. Cape Finest

Cape Finest Cape Town

In de hippe gayfriendly wijk de Waterkant zit het vorig jaar geopende arty boetiekhotel Cape Finest. Dit hotel heeft vijf verschillende kamers, met als thema’s: Van Gogh, Mondriaan, Nachtwacht, Rembrandt en Tulip. Yup, inderdaad van de hand van een Nederlandse interieurontwerpster.
Prijs: vanaf 60 euro per nacht.
www.capefinest.co.za

 

5. Camps Bay Retreat

Camps Bay Retreat Cape Town

Behoefte aan luxe en comfort? Logeer dan in het fancy Camps Bay Retreat in de even zo fancy wijk Camps Bay, gelegen aan het grootste strand van Kaapstad. Camps Bay doet denken aan Miami: met een soortgelijke boulevard vol beach café’s en restaurants. En het Camps Bay Retreat is temidden hiervan een (zoals ze het zelf noemen) ‘peaceful paradise’ en een ‘sanctuary for the soul’, met onder meer een mountain meditation pool, watervallen en groen alom.
Prijs: vanaf 240 euro per nacht.
www.campsbayretreat.com

 

Facebook Comments