Real Life

Verliefd op de Eiffeltoren

3min

Of op de Berlijnse muur of het Vrijheidsbeeld. We zijn serieus en doelen hier op objectum-sexuelen (OS’ers). Wij zetten drie lovebirds in de schijnwerpers. 

Kijk, je kunt de Eiffeltoren mooi vinden, een architectonisch hoogstandje, het van binnen en buiten willen bekijken en wat dies meer zij. Maar het grootste verschil is dat een ‘objecto’ echte liefde en affectie voelt voor een voorwerp of ding en er liefst gemeenschap mee zou willen hebben als gelijkwaardige partners zijnde.

Madame Eiffel

Erika Eiffel - WeAreWorldaholics

Serieuze liefde, aldus Erika Eiffel.

Wereldwijd gaat het slechts om zo’n tweehonderd mensen. Eén daarvan is Erika Eiffel, geboren Labrie die haar achternaam veranderde toen ze met de Eiffeltoren ‘trouwde’.

ABC news interviewde Erika hierover en ze zei: “Het gaat om ware liefde. Haar structuur is gewoon geweldig. Ze heeft heel subtiele bochten. Ik hoorde het haar bijna uitschreeuwen: ziet niemand mij staan?” Erika zag La tour Eiffel in ieder geval wel zitten (of staan).

Terwijl sommigen beweren dat het een psychische afwijking is, erkennen andere autoriteiten op seksueel gebied dat het mogelijk een nieuwe vorm van seksualiteit is zoals homo, hetero of biseksueel zijn dat is.

Mevrouw Eiffel voelt zich gelukkig ook niet ziek. Al ‘zolang ze zich kan herinneren voelde ze iets voor voorwerpen en gelooft ze dat ze een ziel hebben’. Met hoe ze is ‘doet ze niemand, noch zichzelf kwaad en ze houdt van haar leven’ dus zij ziet – terecht – het probleem niet.

Lady Liberty

Amanda kiss and tells over haar liefde voor Libby in deze TV show: https://www.youtube.com/watch?v=Tf2hYoHF9Es

Amanda sure does kiss and tell over haar liefde voor Libby in deze TV show.

Voor wie het ook geen probleem is om van een toeristentrekker te houden, is de Britse Amanda (geboren Whittaker) Liberty. In de Daily Mail vertelt ze over de ins and outs van haar ‘lange afstandsrelatie met Lady Liberty’.

Ze laat zien dat haar huis vol staat met meerdere monumentjes van het beeld die ze liefkozend Libby noemt. Sinds haar eerste op slag verliefdheid in 2007 – een vriendinnetje liet een foto van zichzelf zien met het beeld – heeft ze Libby al minstens vijf keer bezocht. Waarvan zelfs een keer vanuit een helikopter ‘zodat ze haar kushandjes van redelijk dichtbij kon toewerpen’.

Frau Mauer

Eija-Riitta Eklof-Berliner-Mauer - WeAreWorldaholics

Eija’s liefde voor de muur staat ehh als een muur.

Overigens, de langst lopende relatie tussen mens en voorwerp betreft waarschijnlijk die van Eija-Riitta Eklöf-Berliner-Mauer: sinds 17 juni 1979 zijn ze een setje. Ze slaapt met een 1:20 muur-schaalmodel in bed, en ja ze bedrijft er ook de liefde mee. Hoe en wat vertelt ze liever niet op camera.

Dat die mauer trouwens neerging in november 1989 was wel even zuur ja. Of in de woorden van Eija: ‘Catastrofisch’. Sindsdien heeft ze de muur niet meer bezocht.

Smeuiig genoeg blijkt die andere objecto, Mevrouw Eiffel naar eigen zeggen óók een relatie te onderhouden met (de restanten?) van de muur, maar gelukkig geloven objecto’s in polygamie. Moraal van dit verhaal: liefde kent geen grenzen.

Love for the Berlin wall

Hard bewijs van polygamie: hier ligt Mevrouw Eiffel met de Berlijnse muur in bed. “Womand and Wall, how does that work out? It just does. And the details are between us.”

EXTRA:

Wil je nog meer lezen over dit onderwerp, bekijk dan deze top documentaire of geniet van deze mannelijke Nederlandse OS’er die heel erg veel van zijn fiets houdt: “Ik vind fietsen eigenlijk nog mooier, aardiger om naar de te kijken als (red: dan) een jongedame.”

Wij van WAW zijn qua voorwerp eigenlijk vooral verliefd op ons bed of op Tony Chocolony Zeezout Karamel. Vooral die laatste blijkt tough love.

Facebook Comments