Poephoofd

Spot Karl Lagerfeld in Milaan

1min

Het is klaar met de zoektocht naar Waldo a.k.a. Wallie van de fameuze zoekplaatjes. Waldo is zooo last season en out-of-fashion. Hij maakt plaats voor een modieuzere variant: spot Karl Lagerfeld in Milaan!

Jammer voor hele generaties kinderen die met Waldo zijn opgegroeid, maar hij mag best het veld ruimen. Vooral omdat zijn suffe, bebrilde hoofd boven dat eeuwige, rood-wit gestreepte shirt met spijkerbroek stukken beter kan, qua styling. Gelukkig is daar de parodie met mode-icoon Karl Lagerfeld, die klaarblijkelijk niets liever doet dan verdwalen in fashionwaardige settings. Kijk maar naar de foto bij dit verhaal van de Duomo in Milaan. Spot je Karl al? Goed kijken. Zijn eeuwig zwarte outfit, witte bef en donkere zonnebril (en kat Choupette) zijn net zo lastig te spotten als pak ‘m beet een rood wit truitje op spijkerbroek. Soit. Weinig verschil dus qua activiteit, behalve dan dat het nu in een wat prestigieuzere look is verpakt. Karl staat toch iets chiquer op je koffietafel.

Het geinige boek Where’s Karl? A Fashion-Forward Parody is gemaakt door Stacey Caldwell en Ajiri A. Aki. Te koop ‘op plekken die het verkopen’ zoals de makers zelf zeggen of kijk hier voor een klein overzicht.

Facebook Comments